Menu

Ličanin bejzbol palicom ubio suprugu iz BiH u Las Vegasu

Ličanin bejzbol palicom ubio suprugu iz BiH u Las Vegasu

Ličanin Slobodan Miljuš ubio je svoju suprugu Zvjezdanu, prjeklom iz BiH u Las Vegasu.Policija u Las Vegasu primila je dojavu u petak, 17. svibnja, da je muškarac ubio svoju suprugu. Tu informaciju objavio je, između ostalih, Fox News.

Tamošnja policija je, također, priopćila kako je dječak (12) podnio prijavu da mu je otac ubio majku.

Poručnik Ray Spencer rekao je kako je dječak izjavio da je njegov otac udario majku bejzbol-palicom.

Policajci su nakon prijave smjestili dječaka u policijski automobil te otišli na lice mjesta da provjere istinitost njegovih navoda. Kada su pokucali na vrata, nitko se nije oglasio, pa su ušli kroz otvoreni prozor spavaće sobe.

Tamo su zatekli ženu kako leži na krevetu u lokvi krvi s vidnom ozlijedom glave, a pored nje je ležao muž koji se činio neosliješenim, rekao je Spencer.

Policajci su priveli muškarca, koji je identificiran kao 37-godišnji Slobodan Miljuš, dok je ime ubijene žene Zvezdana Bencun. On je odveden u zatvorski centar za ubojstva.

Slobodan Miljuš optužen za ubojstvo supruge. Foto: Facebook

Kako je putem Facebooka novinaru “Avaza” napisala žrtvina majka, Zvezdana je, nakon 13 godina braka, odlučila se razvesti. Naime, radila je dva posla da prehrani njihovo dvoje djece, dok je on bio vozač kamiona, ali često na putu.

– Mi smo živjeli u Bosni. Otišli smo u Ameriku. Tamo smo živjeli 18 godina. Njih dvoje su se uzeli i živjeli sami u braku. On je iz Like, Krajišnik. Mnoge stvari je radio u Americi, kurvao se, moja kćerka je djecu odgajala sama. Htjela je razvod braka, a on je tada postao još gori, nije mogao to prihvatiti. Navečer, kad je došla s posla, uzeo je bejzbol palicu i glavu joj razmrskao – ispričala je potresena majka.//

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka