Menu

U Beogradu ubijen još jedan migrant

U Beogradu ubijen još jedan migrant

Srbijanska policija priopćila je nakon tog ubojstva da je jedan od osumnjičenih uhićen a da je drugi maloljetnik identificiran te se za njim traga. Mediji navode da je u srijedu ubijeni Afganistanac (22) bio je blizak krijumčarskim krugovima koji djeluju u regiji.

 

U Beogradu je u četvrtak navečer ubijen još jedan migrant, zločin je počinjen nožem samo 24 sata na nakon što je u tučnjavi u srijedu izboden 21-godišnji Afganistanac, a beogradski mediji tvrde da je riječ o odmazdi za sinoćnje ubojstvo.

Ubojstvo se dogodilo oko 22 sata kod izbjegličkog kampa u beogradskom predgrađu Krnjača, a s 24 uboda nožem usmrćen je šesnaestogodišnji migrant. Žrtva je usmrćena ubodima u grudi i trbuh, a sumnja se da je u pitanju osveta Afganistanaca bliskih migrantu koji je u srijedu navečer ubijen ispred jednog kafića u Beogradu.

Srbijanska policija priopćila je nakon tog ubojstva da je jedan od osumnjičenih uhićen a da je drugi maloljetnik identificiran te se za njim traga. Mediji navode da je u srijedu ubijeni Afganistanac (22) bio je blizak krijumčarskim krugovima koji djeluju u regiji, prenosi Večernji.hr.

 

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka