Menu

Mehaničar (43) ostao bez ruke zbog ugriza pasa: 'Čuo sam kako mi pucaju kosti i kako mi jedu meso'

Mehaničar (43) ostao bez ruke zbog ugriza pasa: 'Čuo sam kako mi pucaju kosti i kako mi jedu meso'
Brendan (43) je prije dva tjedna radio na nečijem imanju kada su ga, kako tvrdi, iz čista mira napali veliki psi teški oko 50 kilograma. U bolnici su mu amputirali desnu ruku, a ima i ogrebotine na licu, otiske ugriza na lijevoj ruci, obrazu i vratu.
Brendan je radio i nije ni shvatio da su psi oko njega, sve dok ga nisu napali. Vlasnik imanja je u tom trenutku bio nešto dalje u kući i nije čuo što se događa. "Jedan pas je pvo samo gledao u mene i lajao, a potom je krenuo prema meni. Nisam previše razmišljao.
Rekao sam mu da se makne i nastavio raditi. Sve je bilo dobro dok se nije odjednom pojavio, napao me i zgrabio me za rame. Dok sam ga se pokušavao riješiti, napao me i drugi pas i onda sam shvatio što se događa.
Vrlo brzo su me srušili na zemlju i morao sam se boriti. Jedan je krenuo prema licu, a htio me je ugristi i za grlo, ali sam ga primio za ogrlicu i udaljio pa je krenuo gristi ruku. Odmah sam pomoslio: 'Možeš dobiti ruku, ali grlo ti nedam'.
Primio sam i drugog psa i ruke su mi bile na njihovim ogrlicama dok sam ih pokušavao udaviti. Vrlo brzo više nisam mogao ništa s rukama jer su ih grizli i samo sam ih tako držao. Čuo sam kako mi pucaju kosti i kako mi jedu meso.
" Ubrzo je došao i treći pas, kojeg je ubio pas koji je Brendanu grizao ruku. Brendan kaže kako su ga psi napali i drugi puta, a onda se instiktivno okrenuo glavom u zemlju kako mu ne bi pregrizli arteriju.

 

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka