Menu

Dječak (14) poginuo u nesreći s popularnim električnim romobilom! Neke države ih zabranile

Dječak (14) poginuo u nesreći s popularnim električnim romobilom! Neke države ih zabranile
Još jedna nesreća u prometu dogodila se u Londonu u subotu navečer kada se 14-godišnji dječak zabio električnim romobilom u autobusnu stanicu.
Trenutno se nalazi u bolnici i bori se za život. Svjedoci nesreće kažu kako dječak nije imao kacigu na glavi pa su zapravo i ozljede koje je zadobio povezane s glavom, a trenutno se nalazi u kritičnom stanju, piše The Sun. Osim njega, istoga dana u nesreći električnim romobilom nastradala je Emily Hartridge, YouTube zvijezda i televizijska voditeljica. Emily (35) je poznata po svojim videima, kao i iskrenim sadržajima na društvenim mrežama.
Na YouTubeu je prati oko 350 000 ljudi, a njezina smrt sve je šokirala. Poginula je nedaleko od svojeg doma u Londonu, u sudaru s kamionom za dostavu, piše The Sun.
Ovo su prvi slučajevi nesreće električnim romobilom u Engleskoj, a vlada radi na donošenju određenih propisa kako se daljnje nesreće ne bi događale. Ovo prijevozno sredstvo sve se češće može vidjeti i na našim ulicama, iako propisi o njihovoj vožnji još nisu regulirani. Kreće se brzinom od 20 i više kilometara na sat, a neke države su čak zabranile vožnju električnih romobila upravo zbog njihove opasnosti za vozače, ali i za pješake.

 

 

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka