Menu

Ovo je mladi splitski pomorac koji je iz osvete ubio trojicu muškaraca

Ovo je mladi splitski pomorac koji je iz osvete ubio trojicu muškaraca

Split je jučer potresao stravičan ubilački pohod u kojemu su tri osobe likvidirane, a dvije su osobe uhićene. Jedna od njih je i ubojica, potvrdila je to sinoć PU splitsko-dalmatinska.

Neslužbeno se doznaje da je uhićen mladi pomorac Filip Zavadlav (25), a trojicu muškaraca je ubio jer su maltretirali njega i brata. Fotografije na njegovom Facebook profilu pune su poruka građana. – Dragi dječače, plačem zbog tvog uništenog života, a ne zbog njih... – poručila mu je jedna žena. Kako neslužbeno doznajemo, brat ubojice imao je problema s drogom te je bio u dugovima. Filip Zavadlav je zbog toga uzeo kalašnjikov i ubio one koji su ih maltretirali. Nakon toga je otišao u kafić i mirno čekao policiju.

– Do travnja je bio na brodu, na kojem je proveo 14 mjeseci. Inače je živio uredno, sportaš je, osvajao je puno medalja u taekwondou. Kad se vratio s broda, trojica ubijenih dolazila su mu doma prijetiti zbog navodnih dugova njegova srednjeg brata. U rujnu su mu čak prijetili i nožem, od tada je potpuno rastrojen – ispričali su svjedoci za Slobodnu Dalmaciju. Pucnjava se dogodila oko 15.30 sati na Šperunu gdje je ubijen prvi muškarac koji je bio na motoru. Nekoliko minuta kasnije je zapucao i na drugog mladića u Radmilovićevoj.

O svemu se sinoć oglasila i policija. – U Splitu su danas, 11. siječnja 2020.godine oko 15.40 sati u centru grada na dvije lokacije (Šperun i Radmilovićeva ulica) vatrenim oružjem ubijene tri osobe. Dva muškarca su preminula na mjestu događaja, a treći muškarac je preminuo naknadno u bolnici. Sve raspoložive policijske snage su odmah izašle na teren. U sklopu kriminalističkog istraživanja u službene prostorije dovedene su dvije osobe. Jedan od njih se dovodi u svezu s počinjenim kaznenim djelima, a za drugu osobu postoji vjerojatnost da raspolaže korisnim saznanjima. O događaju je obavješten ŽDO u Splitu, te će se na mjestu događaja obaviti očevid – priopćeno je iz policije. Ubijeni su Jurica Torlak, Marin Boban i Marino Paić, piše dalmatinskiportal. Boban i Paić ubijeni su na Šperunu i u Radmilovićevoj ulici s više hitaca u glavu, a Torlak je nađen u jednom stanu. Još je bio živ, ali u vrlo teškom stanju te je kasnije preminuo u bolnici.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka