Menu

U Kini od 42 novozaraženih, 38 virus donijelo iz inozemstva

U Kini od 42 novozaraženih, 38 virus donijelo iz inozemstva

U svijetu je zabilježeno više od milijun i četiristo slučajeva zaraze virusom, od čega je dosad u 183 zemlje svijeta umrlo više od 88 tisuća ljudi. Posebno je zabrinjavajuće stanje u SAD-u...

 

U Kini su potvrđena 42 nova slučaja zaraze koronavirusom u četvrtak, dok su dan ranije imali 63 slučaja, objavilo je kinesko ministarstvo zdravstva.

Među 42 nova slučaja zaraze, čak 38 je zabilježeno kod osoba koje su se vratila u Kinu iz inozemstva. 

Kinezi su objavili da su potvrdili novih 47 asimptomatskih "tihih prenosioca" koronavirusa, dok je u izvorištu zaraze, provinciji Hubei, zabilježena smrt jedne osobe, ali nije bilo novozaraženih. 

Ukupno je u Kini 81.907 oboljelih, a 3.336 preminulih osoba, prenosi Hina.

Korona zaobišla Turkmenistan: činjenična ili državna istina?

Turkmenistan, jedna od rijetkih zemalja koje je covid-19 poštedio, prema izjavama dužnosnika, nastavlja organizirati javne skupove, no stručnjaci dvoje u službene tvrdnje bivše sovjetske republike koja nije naučila javno priznati loše vijesti. 

Država središnje Azije, jedna od najzatvorenijih i najautoritanijih na planetu poput Sjeverne Koreje, Turkmenistan je na veliko proslavio Svjetski dan zdravlja 7. travnja.

Kao da ne postoje propisi socijalne distance i kućne izolacije nametnute milijardama ljudi u svijetu, turkmenski dužnosnici provozali su se, svi jednako odjeveni, biciklom kroz prijestolnicu Ašgabat veličajući zdrav način života, prenose 24sata.

 

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka