Menu

Novi detalji stravičnog ubojstva: Alkohol, steroidi i preljub!

  • Napisao/la  Net.hr
  • 1 komentar
Novi detalji stravičnog ubojstva: Alkohol, steroidi i preljub!

Policija je u kući Oscara Pistoriusa našla zabranjene steroide, krvavu palicu za kriket i puno alkohola. Britanski mediji navode da je moguće da je atletičar 'poludio' od velike kombinacije alkohola i steroida, a u cijeloj priči ne treba izostaviti ni navodni preljub...

Reeva Steenkamp, ubijena djevojka Oscara Pistoriusa, kasno te večeri dobila je SMS od bivšeg dečka, ragbijaša Francoisa Hougaarda. Navodno, Pistorius je bio ljubomoran i nije mu se svidjelo što je s njim ostala u dobrim odnosima, a detektivi ističu da ga je možda naljutio sadržaj poruke.

Kako navodi The Sun, priča poznatog sportaša da je djevojku zamijenio za pljačkaša očito ne drži vodu jer Reeva ima ozljede lubanje, a u kući je pronađena krvava palica za kriket.

Navodno, Pistorius je ispalio jedan metak u Reevu u spavaćoj sobi. Pogodio ju je u kuk, a ona se uspjela dočepati kupaonice. Tamo ju je tri puta ustrijelio, a djevojka je očito pokušala zaštititi glavu. Tako stručnjaci objašnjavaju to što je ustrijeljena u ruku i dlan.

  • ass

    a ljubomora

Komentirajte na članak

0
na vrh članka