Menu

MTV feat. VAFI natječaj

MTV feat. VAFI natječaj

Kreiraj MTV logo i osvoji karte za Terraneo festival!

Od 25. do 28. travnja u Varaždinu će biti održan 4. VAFI - međunarodni festival animiranog filma djece i mladih Varaždin. Festival donosi najbolje od najboljih animiranih filmova djece i mladih iz cijelog svijeta.

Njihovi animirani filmovi svih vrsta, dužina i nastanka natječu se za statuu VAFI u tri kategorije festivala: MINI - djeca do 10 godina, MIDI - djeca od 11 do 14 godina i MAXI - mladi od 15 do 18 godina.

Uz službene projekcije, VAFI donosi i animirane filmove za djecu, izložbe, predavanja i radionice, a najveći dio programa bit će posvećen upravo mladima, obzirom na to da je partner 4. VAFI festivala MTV Hrvatska.

Što nam sve pripremaju VAFI i MTV, saznajte u Varaždinu od 25. - 28. travnja a prije toga se možete uključiti u VAFI Illustrate online natječaj i s malo mašte osvojiti dvije karte za Terraneo 2013. festival!

PRAVILA NAGRADNE IGRE:MTV feat. VAFI  Illustrate

TKO?

mladi od 18 do 25 godina

ŠTO?

MTV logo – napravite svoju verziju poznatog MTV logotipa u kojem god stilu želite

KAKO?

bilo koja tehnika 

KADA?

natječaj je otvoren od 16. do 25. travnja 2013.

GDJE?

9 najboljih radova bit će izloženo u predvorju Kina Galerija u Varaždinu u svibnju i lipnju, a pobjednike ćemo proglasiti 28. travnja nakon zatvaranju festivala VAFI

NAGRADA: pobjednik svih kategorija dobiva dvije ulaznice za Terraneo festival

TECH: možeš prijaviti najviše dva rada; JPEG, A3 (landscape ili portrait); 300 dpi; crno bijelo ili u boji

KAKO: svoju ilustraciju sa osobnim podacima (ime,prezime, e-mail adresa) pošalji na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te nakon što ju objavimo na našoj Facebook stranici slijedi prikupljanje lajkova!

SRETNO!

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka