Menu

MTV World Stage - No Doubt

MTV World Stage - No Doubt
MTV World Stage ovog petka predstavlja nastup grupe No Doubt, snimljen u okviru prošlogodišnje dodjele MTV EMA nagrada u Frankfurtu!

Za No Doubt je ovo bio prvi put da u punom sastavu nastupaju na dodjeli europskih MTV nagrada - a ovog petka od 21:00 će vas još jednom podsjetiti zašto važe za jedan od najvećih bendova današnjice.

Grupa je na ovom jednosatnom koncertu izvela svoje najveće hitove kao što su "Don't Speak", "Just a Girl", "Hey Baby" i "Spiderwebs", ali je i donijela svoj karakteristični kalifornijski ska stil koji prevladava u pjesmama na njihovom novom albumu "Push and Shove", objavljenom nakon 11 godina pauze.

Nastali u Anaheimu, davne 1986., No Doubt su međunarodni uspjeh ostvarili po izlasku albuma "Tragic Kingdom" (1995) i "Return of Saturn", za koji su 2001. primili Grammy nominaciju u kategoriji Best Rock Album. Već sljedeće godine, No Doubt osvajaju dvije Grammy nagrade za album "Rock Steady". U međuvremenu je Gwen Stefani objavila i dva uspješna samostalna albuma, a bend je ove godine objavio novi album "Push and Shove", sa kojeg su se izdvojili istoimeni singl i pjesma "Settle Down", za koju ste spot premijerno gledali upravo na MTV-u.

MTV World Stage: No Doubt, petak, 19. travnja u 21:00 - samo na kanalu MTV!

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka