Menu

Spektakl: Robbie Williams večeras na Maksimiru!

Spektakl: Robbie Williams večeras na Maksimiru!

Robbie Williams napokon u Zagrebu. Večeras će zabavljati zagrebačku publiku na stadionu Maksimir u sklopu turneje 'Take The Crown'.

Nakon mjeseci iščekivanja fanovi su napokon došli na svoje - dugoočekivani koncert Robbieja Williamsa može početi. Stadion Maksimir spreman je za najveći ljetni pop spektakl, a da će biti nezaboravno najavio je i megapopularni pjevač koji u Hrvatsku stiže s kćerkom i suprugom!

Vrata stadiona se otvaraju u 16 sati, a atmosferu će zagrijavati hrvatski DJ Filip Jelaš s početkom u 18 sati. Popularni mladi pjevač Olly Murs će sa svojim nastupom početi u 19:30, a veličanstveni Robbie Williams izlazi na pozornicu u 21 sat!

Svim posjetiocima se savjetuje korištenje javnog prijevoza, također savjetuje se da na stadion Maksimir dođu na vrijeme kako bi se izbjegle velike gužve pri samom ulazu na stadion. Podsjetimo, to je Williamsov prvi koncert u Hrvatskoj, a dolazi u sklopu europske turneje "Take The Crown", njegove prve solo stadionske turneje od 2006. godine.

U Hrvatsku dolazi iz Njemačke, gdje je u nedjelju nastupio u bečkoj Mercedes-Benz Areni, a nakon Zagreba putuje u Zurich.

Turneja završava velikim finalom u Norveškoj 25. kolovoza.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka