Menu

17. travnja Beyonce stiže u Zagreb!

17. travnja Beyonce stiže u Zagreb!

Zadnjih nekoliko dana bio je veliki pritisak na Beyonce da pokaže najbolje od sebe - i ona nije razočarala! Zvijezda je i na svojoj službenoj stranici objavila i datume svoje velike svjetske turneje. U Zagrebu je očekujemo 17. travnja!!

Beyonce je potvrdila svoj status jedne od najomiljenijih zvijezda današnjice, te je poslije Madonne i Diane Ross jedina žena koja je dobila čast nastupati na poluvremenu Superbowla. Queen B, kako je obožavatelji vole zvati, sve je oduševila od trenutka kada je pozornica počela poprimati njezine obrise, a kada je reflektor usmjerio svijetlo na nju – show je počeo!

Seksi u crnoj koži, Beyonce je pokazala isklesanu liniju, a dozu sekepila naglasile su i njezine prijeteljice iz grupe Destiny's Child, Kelly Rowland i Michelle Williams. Bio je to pravi vatreni show koji je hipnotizirao okupnjene na stadionu u New Orleansu kao i milijune pred malim ekranima.

Tko je uopće gledao sport kada se pojavila Beyonce! Za one koji ipak žele znati više, reći ćemo samo da je sportski događaj godine u SAD-u završio slavljem Baltimore Ravens nad San Francisco 49nersima. Američku himnu je otpjevala pjevačica Alicia Keys, a nastupala je i Jennifer Hudson otpjevavši pjesmu 'America the Beautiful'.

Da je na Superbowlu bilo jako vruće dokazuje i činjenica da je nakon Beyonceinog seksi nastupa utakmica prekinuta na 35 minuta jer je nestao struje! Poluvrijeme je malo dulje trajalo, a svi okupljeni ostali su pod dojmom nastupa prave dive!

Beyonce je najavila i veliku svjetsku turneju te dolazi u ZAGREB!! Na njezinoj službenoj stranici objavljeni su datumi, te je s nestrpljenjem očekujemo u 17. travnja!

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka