Menu

Britanske top liste za ovaj tjedan

Britanske top liste za ovaj tjedan

Nevjerojatno, ali Emeli Sandé s "Our Version of Events" ponovo osvaja sam vrh liste albuma, na vrhu liste singlova debitiraju One Direction s "One Way Or Another (Teenage Kicks)"...

Kako javljaju iz Official Charts Company, nevjerojatno, ali nakon velikog uspjeha koji je Emeli Sandé ostvarila na ovogodišnjim dodjelama BRIT nagrada, njezin album "Our Version of Events" se po deveti put u toku godinu dana (objavljen je u veljači prošle godine) vraća na sam vrh britanske liste albuma - zapravo, cijele godine ovo izdanje praktično nije ni napuštalo Top 10. Time je i prekinuta višetjedna dominacija soundtrack izdanja iz filma "Les Miserables" koji je ovog tjedna mjestu broj pet, dok Grammy pobjeda i dalje podiže interes za Mumford & Sons i njihov album "Babel", koji je ovog tjedna na poziciji broj dva. Na visokom trećem mjestu debitiraju Nick Cave & The Bad Seeds s albumom "Push The Sky Away", dok je na četvrtom još jedno ponovo aktualno izdanje BRIT pobjednika - u pitanju je britanski kantautor Ben Howard s albumom "Every Kingdom" objavljenim 2011. (i, nadamo se da je Noel Gallagher sada propisno informiran).

Na listi singlova, na samom vrhu debitiraju One Direction sa svojim humanitarnim singlom i spotom predstavljenim u okviru Red Nose Day, ovogodišnjem izdanju manifestacije u kojoj poznati tradicionalno rade smiješne, neočekivane ili bizarne stvari da bi se prikupila sredstva za humanitarne aktivnosti za borbu protiv gladi u Africi - u pitanju je obrada pjesme grupe Blondie iz 1979. godine, "One Way Or Another (Teenage Kicks)".

Pozicije dva i tri su iste kao i prethodnog tjedna - tu su Macklemore & Ryan Lewis"Thrift Shop (feat. Wanz)" i Baauer"Harlem Shake" - dok na mjestu broj četiri debitira  Justin Timberlake s novim singlom, pjesmom "Mirrors". Prošlotjedni pobjednici, Avicii i Nicky Romero sa singlom "I Could Be The One (Nicktim)" ovog tjedna zauzimaju poziciju broj pet.

U nastavku pogledajte kompletne britanske Top Ten liste za ovaj tjedan.

Top 10 lista singlova ovoga tjedna u Velikoj Britaniji:

 1. 1. One Direction - "One Way Or Another (Teenage Kicks)"
 2. 2. Macklemore & Ryan Lewis - "Thrift Shop (feat. Wanz)"
 3. 3. Baauer - "Harlem Shake"
 4. 4. Justin Timberlake - "Mirrors"
 5. 5. Avicii vs Nicky Romero - "I Could Be The One (Nicktim)"
 6. 6. Taylor Swift - "I Knew You Were Trouble"
 7. 7. Bruno Mars - "When I Was Your Man"
 8. 8. Rihanna - "Stay (feat. Mikky Ekko)"
 9. 9. Ben Howard - "Only Love"
 10. 10. Emeli Sandé - "Clown"

Top 10 lista albuma ovog tjedna u Velikoj Britaniji:

 1. 1. Emeli Sandé - "Our Version of Events"
 2. 2. Mumford & Sons - "Babel"
 3. 3. Nick Cave & The Bad Seeds - "Push The Sky Away"
 4. 4. Ben Howard - "Every Kingdom"
 5. 5. Motion Picture Cast Recording - "Les Miserables"
 6. 6. Jake Bugg - "Jake Bugg"
 7. 7. Taylor Swift - "Red"
 8. 8. Bruno Mars - "Unorthodox Jukebox"
 9. 9. Foals - "Holy Fire"
 10. 10. Paloma Faith - "Fail To Grace"
 • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka