Menu

KAD BOG ZOVE, NEMA BJEŽANJA Priča radikalnog muslimana koji je doživio susret sa Živim Bogom na čudesan način!

Radikalnim islamist, Faisal Malick rođen je u Pakistanu i odgojen kao predani sunitski musliman. Jedan od najvećih grijeha za muslimana poput njega bio je, kako kaže, – nazvati Isusa Sinom Božjim. No, Boga je baš bilo briga za sve što je u životu krivo učio i naučavao, te je odlučio uči direktno u njegovo srce i slomiti mu zabludu vlastitim prisutstvom, i to na jednoj poslovnoj konferenciji.

Više...

Papa digao glas protiv lažnih internetskih vijesti

Papa Franjo, poglavar Katoličke crkve, poznat je po svojoj prilično visokoj svijesti o modernim tehnologijama i navici da s vremena na vrijeme prokomentira i događanja u virtualnom svijetu. Ovoga puta njegovu je pozornost privukao fenomen lažnih vijesti koje se pojavljuju na Internetu, a koje svojim senzacionalizmom i prenapuhanim naslovima te izmišljenim sadržajem privlače veliku pozornost.

Više...

Fra Mario Knezović: Šutnju smatram izdajom, a ne zlatom

Malo koje predstavljanje knjige dupkom punim napunilo je kino “Forum” Studentskog doma “Stjepan Radić” na Savi kao što je to napravilo zagrebačko predstavljanje knjige fra Marija Knezovića “Nisam šutio”. Knjiga intrigantna naziva poznatog svećenika okupila je mnoge osobe iz javnog života hrvatske metropole kojima su o fra Marijevu prvijencu govorili eminentni predstavljači mons. Ivan Miklenić, dr. sc. Božo Skoko, dr. sc. Nino Raspudić i sam autor fra Mario Knezović.

Više...