Menu

Žitelji Berlina šokirani: Državljani BiH okrenuli 12 janjaca u parku

Žitelji Berlina šokirani: Državljani BiH okrenuli 12 janjaca u parku
Proljetno sunce u nedjelju je okupalo Berlin i izvuklo žitelje njemačke metropole na čist zrak. I policija je uživala u relativno mirnom danu sve dok nije stigla neočekivana prijava.
"Molim vas, otiđite do parka Friedrichshain. Nekoliko osoba iz automobila vadi oguljene ovce", priopćila je policija u ponedeljak na svojoj Facebook stranici.
Kada su policajci stigli u park Bunkerberg naišli su na "šokantan prizor", barem iz kuta Nijemaca. Krvi ti : Na livadi se, iznad vatre, okretalo 12 janjaca, a ražanj su pokretali automobilski akumulatori! Slavlje je organiziralo 150 ljudi, uglavnom državljana Bosne i Hercegovine, prema priopćenju policije!
Jedan sudionik objasnio je kasnije da su slavili Đurđevdan, čudeći se medijskoj pažnji jer na isti način i na istom mjestu okupljaju se već 10-ak godina za praznik, prenosi Radiosarajevo.ba. Policija je odmah prekinula "skup", pozvala vatrogasce koji su ugasili vatru.
Janjac su skinuli s ražnja, oni pečeni pojedeni na mjestu slavlja, drugi vraćeni u automobile. Sudionici "berlinskog ražnja" mogu očekivati prekršajnu prijavu zbog paljenja vatre na travi i korištenja baterija s kiselinom u javnom parku. Iz administracije berlinskog senata objašnjavaju da kazna može dostići i 5.000 eura.

 

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka