Menu

Stani, pucat ću! Vozač (18) je htio pobjeći, ali se ipak predao

Stani, pucat ću! Vozač (18) je htio pobjeći, ali se ipak predao

Nemojte, nemojte! vikao je ruku dignutih u zrak vozač (18) bijelog Mercedesa. Okružili su ga policajci kojima je trenutak prije bježao.

Vozač se istrgnuo iz ruku policajca, preskočio ogradu i pobjegao niz brijeg u šumu, a ovaj potrčao za njim. Filmsku potjeru kraj Rijeke potvrdio nam je čitatelj, ali i policija.

- Prijatelj i ja u srijedu smo iz Rijeke vozili prema Kostreni. Kraj brodogradilišta ‘Viktor Lenac’ ugledali smo bijeli cabrio kako gubi kontrolu i kliže na našu stranu ceste. Lovila ga je policija. Dolazio je iz suprotnog smjera, udario u Ford i zaustavio se na zaštitnoj ogradi. Otvorili su mu se zračni jastuci, a u autu su bila tri mlada dečka. Policijski auto je zablokirao put - ispričao nam je čitatelj. Policajci su izašli iz auta i krenuli prema vozaču.

- Nakon što je vozač pobjegao u šumu, drugi je policajac svladao jednog od suputnika i oborio ga na pod. Policajac koji je potrčao za odbjeglim vozačem napravio je kretnju kao da će potegnuti pištolj na bjegunca, no koliko sam vidio, nije ga stvarno izvukao. Kroz minutu ili dvije vozač se sam vratio gore i došao do auta. Pokušao je uzeti mobitel i nekoga nazvati, no policija mu je mobitel oduzela - priča nam naš čitatelj. Dodao je kako su ubrzo došle dvije marice i počele pretraživati teren misleći da je bjegunac nešto odbacio u šumu.

U PU Primorsko-goranskoj kažu da je vozač bez položenog vozačkog ispita skrivio nesreću.

- Pokušao je pobjeći s mjesta nesreće te je upravljao vozilom bez položenog vozačkog - priopćili su iz policije.


 

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka