Menu

Dječak se probudio nakon operacije pa medicinsku sestru iznenadio pitanjem

Dječak se probudio nakon operacije pa medicinsku sestru iznenadio pitanjem
Jedanaestogodišnji Liam iz Atlante u američkoj saveznoj državi Georgiji morao je operirati nogu nakon što mu je na dva mjesta pukla tijekom nogometne utakmice, a njegova snimka nakon operacije osvojila je internet.
Dječak se, naime, probudio iz anestezije i još pod utjecajem lijekova počeo je postavljati pitanja medicinskoj sestri, no jedno je nasmijalo sve. – Jesi li zgodna? – upitao je Liam medicinsku sestru na što mu je on odgovorila 'ekstremno'. – Mogu li dobiti tvoj broj? – nastavio je on u istom tonu, ne medicinska sestra ga je onda razočarala rekavši mu kako je zauzeta. Sve je snimala dječakova majka koja je zatim počela govoriti, a dječak je majku upitao je li ona Terminator. Kasnije mu je ponudila da razgovara s bratom, no 11-godišnjak je bio uvjeren da je i on Terminator te da igra online popularnu video igru GTA.

Iako je video snimljen 1. kolovoza kada je dječak i operiran, sada je postao popularan na internetu nakon što ga je njegova majka objavila, a dječak se već vratio na nogometni teren i dalje trenira svoj omiljeni sport.

 

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka