Menu

Izumio grudnjak od kojeg grudi, tvrdi, narastu za 7 dana

Srbin izumio grudnjak od kojeg grudi, tvrdi, narastu za 7 dana

Milan Milić (33) tvrdi da je njegov grudnjak dovoljno nositi tri puta dnevno po pet minuta, i tako tjedan dana, i da je to dovoljno da se grudi trajno povećaju za jednu veličinu košarica grudnjaka

Bivši student inženjerstva Milan Milić (33) iz Lazarevca u Srbiji izumio je grudnjak za koji tvrdi da trajno povećava grudi i to nakon samo tjedan dana nošenja. Kaže da njegov grudnjak potiče cirkulaciju u grudima i tako ih poveća za jednu veličinu, a obujam je veći za tri do četiri centimetara. Na primjer, ako je žena nosila košaricu B, nosit će C. Osim toga, grudi postaju čvršće.

 Na ideju je došao kada je promatrao svoju djevojku koja nije bila zadovoljna veličinom svojih grudi, a nije željela pod nož. Dugo je istraživao, čak dvije godine, i pronašao rješenje.

– To je prirodni proces koji povećava cirkulaciju krvi koja hrani grudi – kaže ovaj izumitelj i dodaje da je grudnjak prošao 14 testiranja na ženama diljem svijeta.

Grudnjak je nazvao E-bra (E-grudnjak), stoji 199 dolara (oko 1250 kuna) i dostupan je na internetskoj stranici enhancebra.com.

– Preporuka je nositi E-bra najmanje tri puta na dan po pet minuta, i tako tjedan dana. Grudnjak je dostupan u različitim bojama i veličinama – objašnjava Milan Milić, a prenosi Daily Mail.

Inače, E-bra prototip je prva testirala njegova djevojka Jelena Šabić (26) i bila je presretna kada su joj se grudi povećale.

Ona je željela povećati grudi, ali bojala se operacije i ožiljaka. Osim toga, nije željela umetnuti strano tijelo u sebe, a i zahvat joj je bio previše skup. Kada smo testirali prototip, mislili smo da se rezultat neće vidjeti dva, tri mjeseca, ali nakon dva dana rezultati su bili jako dobri. Tada smo shvatili da imamo nešto veliko. Nakon sedam dana grudi su joj narasle za jednu cijelu veličinu – objasnio je Milan.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka