Menu

VIDEO: Udovica bostonskog bombaša šokirana tragedijom

VIDEO: Udovica bostonskog bombaša šokirana tragedijom

Mlada Katherine Russell, Amerikanka iz Rhode Islanda i udovica Tamerlana Carnajeva, starijeg od dvojice braće osumnjičenih za postavljanje bombi na Bostonskom maratonu, poručila je javnosti da nije znala što njen muž planira.

Russell (24) je sa suprugom živjela u Cambridgeu. O njoj su novinari uspjeli saznati da je kao tinejdžerica bila fascinirana umjetnošću, te da je svirala saksofon i crtala. Tamerlana je upoznala u Suffolk Universityju u jednom noćnom klubu prije tri godine, nakon čega su se vjenčali i dobili kćer. Nakon udaje, djevojka je prešla na islam.

Njeni prijatelji su novinarima ispričali da ju je Tamerlan kontrolirao, te da se nakon udaje manje družila s njima, prenosi Daily Mail. Njena cimerica s faksa je otkrila da je Tamerlan često znao planuti i vrijeđati Katherine, dok je susjeda para u Cambridgeu ispričala da je često čula svađu i viku iz kuće, te da je obično čula da žena viče na muškarca. Odvjetnik udovice je pak kazao da Katherine nije znala što njen suprug sprema jer je radila i uzdržavala obitelj, dok je njen suprug u kući pazio na kćer.

S FBI-jem razgovarala gotovo četiri sata

Russell je u utorak razgovarala s agentima FBI-ja, a kući se vratila nakon gotovo četiri sata ispitivanja. Nakon toga je novinarima okupljenima ispred kuće njenih roditelja, kod kojih trenutačno boravi, preko odvjetnika pročitana poruka javnosti u kojoj se navodi da Katherine nije znala što njen suprug namjerava napraviti.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka