Menu

Trudna djeveruša ostala zgrožena zahtjevom mladenke: 'Ona je oličenje zla'

Trudna djeveruša ostala zgrožena zahtjevom mladenke: 'Ona je oličenje zla'
Jedna majka tvrdi da joj je nekadašnja najbolja prijateljica preporučila da ode na pobačaj nakon što je zatrudnjela godinu dana uoči njezinog vjenčanja, na kojem je trebala biti djeveruša. Nepoznata žena na Facebooku je ispričala svoje iskustvo.
Godinu uoči vjenčanja saznala je da je trudna, i to nakon što je dugo mislila kako ni ne može imati djecu. Bila je oduševljena, no njezina prijateljica koja se trebala udati nije dijelila njezino oduševljenje. - Odmah mi je rekla da ću biti pod velikim stresom dok budem sama isprobavala haljinu za djeveruše nakon što druge svoje već budu isprobale (trebala sam roditi u travnju, a vjenčanje je bilo u lipnju). Podsjetila me da na vjenčanju neće biti djece, a nakon podrobnog objašnjavanja kako će njezino vjenčanje biti teško za mene rekla je (od riječi do riječi): "Ne misliš li da bi bilo bolje da pobaciš" - ispričala je nesuđena djeveruša, dodajući kako joj je bivša prijateljica rekla i da će si tako uništiti život.
Naravno, nakon toga više nije riječi prozborila s njom, a na vjenčanje nije išla. Da stvar bude još bizarnija, njezino mjesto na vjenčanju preuzela je mladoženjina sestra koja je tad bila trudna osam mjeseci. Mnogi korisnici Facebooka ostali su zgroženi ovom objavom, a jedna od njih mladenku je nazvala oličenjem zla.

 

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka