Menu

Na stadionu u Malmeu ratne zastave tzv. Armije BiH

Na stadionu u Malmeu ratne zastave tzv. Armije BiH

“Ti si prvak šugave zemlje…” dio je pjesme koju Ultasi pjevaju svome Zrinjskom već godinama. Utakmica trećeg pretkola Europske lige protiv Malmea samo je pokazala koliko ima istine u ovoj pjesmi Ultrasa.

Teško je predočiti salve mržnje koje su zadnjih dana izneseni protiv HŠK Zrinjskog preko društvenih mreža od onih koji sebe nazivaju bh. dijasporom. Dio poruka bi se čak mogao i shvatiti kada bi bile izrečene u nekoj navali sporstskog suparništva, ali ovdje govorimo o čistoj mržnji utemeljenoj isključivo na tome što govorimo o klubu sa hrvatskim predznakom.

Naši čitatelji su nam večeras poslali slike tzv. navijača na stadionu u Malmeu koji nose razne zastave Armije BiH. Toj zastavi sigurno nije mjesto na tribinama stadiona gdje se igra jedna europska utakmica, ali očito je netko i na taj način želio poslati poruku klubu sa hrvatskim predznakom.

https://ero.tel/wp-content/uploads/2019/08/poruke-300x200.png 300w" data-lazy-sizes="(max-width: 353px) 100vw, 353px" srcset="https://ero.tel/wp-content/uploads/2019/08/poruke.png 353w, https://ero.tel/wp-content/uploads/2019/08/poruke-300x200.png 300w" sizes="(max-width: 353px) 100vw, 353px" style="margin: 0px; padding: 0px; vertical-align: bottom; max-width: 100%; width: 1118.42px; height: 744.547px; object-fit: fill;">

Ti tzv. navijači, očito frustrirani podvigom kojeg je Zrinjski napravio ove godine u europskom natjecanju vjerojatno ne znaju kako je kriteriji za dolazak u HŠK Zrinjski nogometna vještina i znanje, a ne nacionalnost. Dovoljno je vidjeti sastav prpvog tima HŠK Zrinjski svih ovih godina kako bi se došlo to takvog zaključka. Ali “patriotama” to nije dovoljno.

Što tek reći na poruke “patriota” u kojima se igračima HŠK Zrinjskog priželjkuje pad zrakoplova i još mnogo drugog zla.

Upravo zbog ostaje na snazi ona “Ti ti prvak šugave zemlje…”. Bio si prvak šugave zemlje i biti ćeš opet.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka