Menu

Geordie Shore

Geordie Shore

Najgledanija MTV-jeva serija svih vremena "Jersey Shore" je završila. Nakon šest sezona na usijanim plažama New Jerseya, osam ukućana je napustilo vilu u kojoj su provodili uzbudljive dane.

Međutim, "Jersey Shore" fenomen je zahvatio i druge zemlje. Groznica ludih zabava, izležavanja u solariju, zajedničkih večera i dinamičnog zajedničkog života u velikoj vili preselila se u Veliku Britaniju i glamurozni grad Newcastle odakle dolazi nova MTV hit serija "Geordie Shore", koju premijerno možete početi pratiti od nedjelje, 20. siječnja od 21:30 i reprizno srijedom u istom terminu i četvrtkom od 21:00.

Osam cimera će provesti šest tjedana u prelijepoj, luksuznoj kući s odvojenim ljubavnim gnijezdima za "specijalne goste" i jakuzzijem, a MTV-eve kamere će ih pratiti dok tokom dana rade u marketinškoj agenciji i kada navečer krenu u akciju i ludi provod na nekom od najelitnijih mjesta na Diamond Stripu.

Upoznat ćete snagatora Jaya, partijanera koji svaku večer izlazi u grad i hvali se kako u svakom trenutku ima neku curu na raspolaganju, a društvo mu pravi drski Gaz koji se obožava hvalisati i praviti važan. Obojica su spremni za akciju s curama 24 sata dnevno - osim ako se to ne poklapa s njihovim redovnim seansama sunčanja, depiliranja i teretane!

U kući je i prekrasna dugonoga Vicky koja ima stalno mjesto na A listi Geordieja. Vatrena Vicky je kraljica Newcastlea koja često upada u sukobe s lokalnom ekipom i polijeva pićem svoje suparnice. Seksi diva Holly, sa svojim ogromnim umjetnim grudima, također se ne boji uletiti u svađu. Ona je jedina članica ekipe koja je u vezi, a kako će njen dečko Dan prihvatiti njezine nove prijatelje i stalno partijanje tek ćete vidjeti...

Naivna, ali slatka Charlotte svoju vitku liniju održava konzerva-dijetom, što zapravo znači da jede samo hranu iz konzerve, koju može podgrijati. Charlotte nema sreće s ljubavnim vezama, ali zato ima vrlo visoke kriterije jer nikada ne bi poljubila nekoga tko nema dobre trbušnjake. Lijepi i zgodni samoproglašeni “spice boys" James i Greg najduže se od svih pripremaju za izlazak. Njih zanima kvaliteta, a ne kvantiteta i više su nego sretni da ugađaju damama ne bi li ih odvukli u krevet. James tvrdi da mu je najteži posao u toku danu urediti kosu, dok je Gregu najvažnije ostaviti utisak da ima love.

Posljednja, ali svakako ne manje važna je "sitna, ali dinamitna" muškarača Sophie, koja je uvijek ludo nakićena, pleše po stolovima i pokazuje svoje atribute u baru.

Sjeveroistok Engleske kakav još niste vidjeli. Bit će romansi i prekida, smijeha i suza, ispada, drame i divljeg ponašanja. Bit će ludo!

Pratite "Geordie Shore" na MTV-ju ove zime od nedjelje 20. siječnja od 21:30.

Geordie Shore, od 20. siječnja 2013. nedjeljom od 21:30 i reprizno srijedom u 21:30 i četvrtkom od 21:00.

MTV Hrvatska

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka