Menu

Dačić traži kazne zbog snimke s voditeljicom bez gaćica

Dačić traži kazne zbog snimke s voditeljicom bez gaćica

U emisiji "Nemoguća misija" srpskog premijera su stavili nasuprot voditeljici bez gaćica koja je potom razmaknula noge i dovela Dačića u neugodnu situaciju.

Specijalni savjetnik srpskog premijera, Ivica Tončev, rekao je da je Ivica Dačić pokrenuo postupak kažnjavanja odgovornih zbog propusta koji su doveli do toga da bude žrtva skrivene kamere, piše B92.

Podsjetimo, u emisiji "Nemoguća misija" srpskog premijera su stavili nasuprot voditeljici bez gaćica koja je potom razmaknula noge i dovela Dačića u neugodnu situaciju.

"Rugali se Srbiji, a ne premijeru"

No, ta šala očito Dačiću nije smiješna, a Tončev je rekao da premijer nije dao dozvolu da se sporni snimak emitira. - Cijeli slučaj će biti kompletno ispitan - rekao je Tončev i dodao da su se tom skrivenom kamerom "rugali Srbiji, a ne premijeru".

Smatra da je ekipa emisije zloupotrijebila povjerenje, ali i prijeteljstvo koje Dačić "gaji prema svim novinarima". - To se više nikada neće ponoviti - kaže Tončev te dodaje da će Dačić iskoristiti sve zakonske osnove da bi se kaznili oni koji su prekršili zakon i novinarski kodeks.

- Ured premijera neće dozvoliti da ovo prođe bez kazni - zaključio je Tončev

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka