Menu

Pistorius pred sucem u suzama, hoće li biti pušten uz jamčevinu?

Pistorius pred sucem u suzama, hoće li biti pušten uz jamčevinu?

Oscar Prestorius počeo je nekontrolirano plakati pred sucem kada su ga danas suočili s optužbom da je ubio nevinu osobu, javlja CNN iz Pretorie.

Njegov otac, 59-godišnji Henke Pistorius rekao je da je veoma razočaran izvještajima, naročito onima koji su objavljivali detalje iz slučaja o ubojstvu Oscarove djevojke Reeve Steenkamp, piše The Guardian.

Hoće li se Pistorius braniti sa slobode?

Danas u 8 sati po našem vremenu na sudu počinje rasprava hoće li Oscar biti pušten uz jamčevinu da se brani sa slobode ili će ostati u zatvoru. Također, pišu strani mediji, bit će poznati opširniji podatci o istrazi koja je provođenja posljednjih nekoliko dana. Nakon toga se očekuje izjava njegova oca, javlja CNN.

'Radi se o nesreći'

'U sudnici ću sjediti iz Oscara. Ovo je bila nesreća. zbog poštovanja prema Oscaru, ne želim reći ništa više', rekao je Henke.
Što će reći odvjetnici?

Poznat kao Blade Runner, Oscar Pistorus osumnjičen je za ubojstvo svoje djevojke, 29-godišnje Reeve Steenkamp, 14. veljače. Njegov odvjetnički tim trebao bi danas na sudu obrazložiti da Oscar ne predstavlja opasnost za okolinu.

U isto vrijeme u Port Elizabethu u Južnoj Africi, Steenkamp će biti kremirana. U intervjuu koji je objavljen jučer, njezina je majka ovaj događaj opisala kao stravičan. 'Zašto moja kćer? Zašto je to učinio?', u suzama je govorila June Steenkamp. 'Imala je još toliko toga za dati, a sada je to sve nestalo. Samo tako, nje više nema. U tren oka, najljepša osoba koja je ikada živjela više nije ovdje', dodala je June.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka