Menu

Je li ovo kraj zime? Temperature rastu do 16 stupnjeva!

Je li ovo kraj zime? Temperature rastu do 16 stupnjeva!

Iako će većinu ovog tjedna u kontinentalnom dijelu obilježiti tmurno i kišovito vrijeme, od četvrtka će se početi razvedravati, a temperature će rasti. Tako će vikend biti okupan suncem, a sljedeći tjedan mjerit ćemo i do 16 Celzijevih stupnjeva.

Nakon snijega, hladnoće i drugih vremenskih nepogoda koje su zahvatile većinu Hrvatske proteklih dana, sunce će danas zasjati diljem zemlje. No, već od sutra dolazi nam pogoršanje s kišom, a u gorskoj Hrvatskoj i novim snijegom.

Ponovno će se razvedriti u četvrtak, te će vikend pred nama biti okupan suncem, a temperature u kontinentalnom dijelu porast će do 11 Celzijevih stupnjeva. U gorskim dijelovima zemlje temperature će se i dalje zadržati oko ništice.

Gotove su zimske nevolje

I početak sljedećeg tjedna obilježit će sunčano vrijeme, ali i dodatni porast temperatura, koje će primjerice na zagrebačkom području dosegnuti 16 stupnjeva.

Temperature na području Dalmacije bit će koji stupanj više, a sudeći prema dugoročnim vremenskim prognozama za područje Hrvatske, novih 'debelih' minusa i zimskih nevolja zasad nema na vidiku.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka