Menu

Sekta tjera sljedbenike da jedu sirovo meso, a žene na orgije

Sekta tjera sljedbenike da jedu sirovo meso, a žene na orgije

Nakon što je u siječnju 'razbijena' sekta Branitelji Krista u Meksiku, jedna od bivših pripadnica progovorila je o svemu što se u sekti događalo ističući kako su je i silovali i tjerali na orgije.

Bianca Castro, pripadnica 'razbijene' sekte u Meksiku Branitelji Krista, iznijela je u javnost horor koji je u sekti prolazila. Naime, ta inače supruga venecuelanskog vođe sekte Josea Arenasa Segovija, kazala je kako su ondje ljude tjerali da jedu sirovo mjeso, a žene prisiljavali da sudjeluju u orgijama.

"Tjerali su me da jedem sirove organe životinja. I znate što? Kad ste gladni pojest ćete bilo što", kazala je Castro ističući kako su u sekti "slamali ljude". Također je kazala kako su je tijekom deset mjeseci, koliko je provela u Braniteljima Krista dok nije pobjegla, silovali te prisiljavali na grupni seks, piše Daily Mail.

Privlačio sljedbenike putem Interneta


Meksičke vlasti u siječnju su u pretresu sjedišta sekte pronašle 14 stranaca, deset Meksikanaca, a među njima i vođu sekte Španjolca Ignacia Gonzaleza de Arribu. On je sljedbenike privlačio putem Interneta nudeći im različite tečajeve o zdravstvenoj zaštiti, a sebe je smatrao reinkarnacijom Krista.

Predsjednik organizacije Mreža podrške žrtvama sekti, Hector Navarro tvrdi da su Branitelji Krista prisutni u 80 zemalja.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka