Menu

Beavis i Butt-head u novom terminu

Beavis i Butt-head u novom terminu
Legendarni MTV junaci ponovo su u akciji i okrutniji su nego ikada!

Iako je prošlo više od 18 godina od prve epizode na MTV kanalu i 14 godina pauze, uvjerit ćete se da se otkačeni duo nije promenio – Beavis i Butt-Head su i dalje nepristojni, neodgovorni i ludi. Jednom riječi – nenadmašni!

Ovog puta se neće samo glazbeni spotovi naći na njihovoj listi za ismijavanje, već su sada "na tapetu" i reality serije, internet, ulltimate fajteri i mnogi drugi fenomeni koji neće biti pošteđeni njihovog hihotanja i nemilosrdne kritike.

Kreator ovih beskrajno inspirativnih i duhovitih likova je Mike Judge, po obrazovanju fizičar, ali i proslavljeni reditelj, producent, scenarist, animator, autor glazbe i glumac koji posuđuje glas svojim "ljubimcima" Beavisu and Butt-Headu i ostalim likovima u seriji.

Serija Beavis and Butt-Head prati avanture dva tinejdžera srednjoškolca, koja često markiraju sa sata kradu pivo i glupiraju se, ali omiljena zanimacija im je ipak sjedenje ispred televizora i komentiranje glazbenih spotova. Osim jake mržnje prema svim britanskim bendovima, u novim epizodama pozabavit će se i likovima iz popularnih reality serija Jersey Shore i True Life. Iako važe za ne baš dobre učenike, njihova zapažanja i komentari su vrlo pronicljivi i beskrajno duhoviti. Ipak, ova serija je i sama nailazila na mnoge kritike u društvu, smatrana je kontroverznom i djeci je često bilo zabranjivano da ju gledaju. Međutim, Mike Judge, autor serije, je na to odgovorio da "Beavis i Butt-Head nisu uzori. Oni čak nisu ni ljudi - oni su animirani likovi. Neke stvari koje rade mogu dovesti do povreda, izbacivanja iz škole, hapšenja i moguće deportacije - zato ne pokušavajte to kod kuće!"

Bilo kako bilo, oni su vulgarni, sarkastični i ponekad okrutni, ali su ujedno i neponovljivi i predstavljaju zaštitni znak neke "malo starije" generacije koja je odrasla na njihovim forama! Ponovo se vraćaju i nisu nimalo izgubili na oštrini, a od 14. travnja od 22:40 ćete se i sami u to uvjeriti kada počne emitiranje novih epizoda kultne animirane serije "Mike Judge’s Beavis i Butt-Head" samo na MTV-u.

"Mike Judge’s Beavis i Butt-Head" - potpuno nove epizode, samo na MTV kanalu!

Od ponedjeljka do petka u 14:00 Beavis & Butt-Head – dvije epizode (repriza subotom u 15:00 )

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka