Menu

Hugo Chavez mrtav već pet dana?

Hugo Chavez mrtav već pet dana?

Bivši veleposlanik Paname Guillermo Cochez, rekao je da je predsjednik Venezuele Hugo Chavez umro prije pet dana, prenose južnoamerički mediji. Ministarstvo vanjskih poslova Venezuele opovrgnulo je informaciju o smrti svog predsjednika, javlja CNN Chile.

Cochez je za televizijsku postaju NTN24 izjavio kako je Chavez doživio moždanu smrt i da je bio održavan na aparatima. 'Predsjednik je doživio moždanu smrt još 31. prosinca, a prije četiri je dana isključen s aparata koji su ga održavali na životu', rekao je jučer Cochez, prenosi Guardian Express.

'Fotografija s kćerima je lažna'

Za ovu informaciju nema službene potvrde, ali podsjećamo da je sredinom veljače objavljena fotografija Chaveza s kćerima kako u njegovoj bolničkoj sobi čitaju novine. Cochez pak kaže da je fotografija očito lažna jer na njoj Chavez izgleda kao da nije izgubio kilograme, što je veoma neobično za nekoga tko je teško bolestan te je u kratkom razdoblju imao nekoliko operacija.

Venezuela opovrgava

Ministarstvo vanjskih poslova Venezuele opovrgnuo je informaciju o smrti svog predsjednika, objavio je CNN Chile. BBC i CNN ovu informaciju nisu objavile na naslovnicama svojih internetskih stranica, a o smrti je izvijestilo tek dopisništvo CNN-a u Čileu.

Podsjećamo, Chavez  je u Havanu na operaciju zbog tumora otišao 11. prosinca 2012. godine. Bila je to četvrta operacija u 18 mjeseci. U Venezuelu se vratio u veljači, što je i objavio na svom Twitter profilu.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka