Menu

VIDEO: Redatelj nagrađenog filma izgubio život u stravičnom napadu

VIDEO: Redatelj nagrađenog filma izgubio život u stravičnom napadu

Na surferskoj plaži Muriwai u blizi grada Aucklanda na Novom Zelandu u srijedu se dogodio napad morskog psa, u kojem je život izgubio 46-godišnji plivač. Brojni su svjedoci vidjeli stravični napad, ali nisu mogli pomoći nesretnom muškarcu.

Muškarca je velika bijela psina napala i povukla pod površinu, a krv je ubrzo privukla i još najmanje tri morska psa. Policija i spasilačka služba su brzo reagirali, izašli na pučinu i čak pucali na morske pse, no muškarcu nije bilo spasa. Svjetski mediji prenose da im je trebalo pola sata da izvuku tijelo nesretnika iz mora.

"Odjednom smo vidjeli peraju, i onda u sljedećoj minuti bum, napao ga je i krv je bila posvuda. Još je bio živ, izronio je, pozvali smo ga da dopliva do stijene gdje smo bili. Podigao je ruku i dok ju je podizao, vidjeli smo još jedan napad u kojem ga je povuklo dolje", ispričao je svjedok Pio Mose, koji se nalazio na stijenama i pecao.


Žrtva, 46-godišnji Adam Strange, inače je redatelj koji je snimao reklame i kratke filmove, a njegov kratki film 'Aphrodite’s Farm' 2009. je osvojio nagradu kristalni medvjed za kratki film na filmskom festivalu u Berlinu.

Policija je na dva dana zatvorila sve plaže u okolici.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka