Menu

Fra Zvjezdanu Liniću pronašli tumor koji se ne može operirati

Fra Zvjezdanu Liniću pronašli tumor koji se ne može operirati

Liječnici su mu preporučili liječenje radio terapijom i kemoterapijom. Pater je izašao iz bolnice i vratio se u svoj Tabor. Fra Liniće se zahvaljuje svima na molitvama.

Kuća susreta Tabor sinoć je na svojoj službenoj Facebook stranici objavila pismo o zdravstvenom stanju fra Zvjezdana Linića koje prenosimo u cijelosti:

Dragi prijatelji, svi koji brinete i pitate za stanje patera Zvjezdana, koji molite i koji ga volite:

Mišljenje prof. Rotima koji je brinuo ovih zadnjih dana o paterovom stanju je da tumor koji je nađen nije operabilan te je preporučio liječenje radio terapijom i kemoterapijom.

Pater je u petak izašao iz bolnice i vratio se u svoj Tabor.  Pater je iskreno i duboko dirnut svim vašim porukama ljubavi i svim molitvama. Molimo za razumjevanje jer pater ne stigne odgovoriti na sve poruke i mail-ove koje šaljete. Želi da znate da ih sve čita, pohranjuje u srce pa evo i ovim putem zahvaljuje na njima. Prema preporuci prof. Rotima pater mora trenutno smanjiti sve svoje obaveze i nije baš dostupan za osobne razgovore i ispovijedi.

Toliko nam je svoje ljubavi, molitve, razumjevanja i strpljivosti darovao te vjerujemo da mu sad možemo svi skupa uzvratiti na isti način... Pokušat ćemo vam s vremena na vrijeme pisati o stanju našeg patera i o nekim njegovim mogućim aktivnostima, a koje će biti usklađene sa preporukama liječnika

Završavamo ovo malo obraćanje paterovim zahvalama za sve dobro koje mu u ovoj situaciji darujete svojim molitvama", stoji u pismu.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka