Menu

Kitarović - Amerika je 100 posto uz nas

Po završetku NATO-ovog summita u Bruxellesu, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović večeras je održala press konferenciju na kojoj se pohvalila da je neformalno, izvan formata radne večere, odnosno u hodu kroz novu zgradu u koju će preseliti sjedište saveza, razgovarala s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom. Pozvala ga je u posjet Hrvatskoj.

Više...

Za mene je ova kampanja bila ubod komarca

Bandić se u pet minuta prije ponoći pojavio u svom stožeru, gdje je dočekan pljeskom okupljenih simpatizera. "Želim zahvaliti sugrađanima, mojim dragim Zagrepčankama i Zagrepčanima na povjerenju. Stranka rada i solidarnoisti je zajedno s koalicijskim partnerima relativni pobjuednik na sve 4 razine izbora u Zagrebu.
Više...

Trumpova reforma najveća u povijesti

Uoči obilježavanja stotinu dana u Bijeloj kući, predsjednik Donald Trump objavio je temeljitu reformu poreznog sustava koju je okarakterizirao kao najveću u povijesti. Predsjednik i njegova administracija novi porezni sustav opisuju kao veliko pojednostavljenje i veliko rezanje poreza, kako za one koji zarađuju malo, tako i za one najbogatije.
Više...