Menu

VIDEO: Bivši ministar Crne Gore seksao se u kabinetu

VIDEO: Bivši ministar Crne Gore seksao se u kabinetu

Na YouTubeu je objavljena snimka iz kabineta Miroslava Ivaniševića, predsjednika Senata Državne revizorske institucije Crne Gore i bivšeg potpredsjednika Vlade i ministra financija, iz koje se jasno može zaključiti da je imao seksualne odnose sa nepoznatom ženskom osobom. I to na svom radnom mjestu.

U prvom videu koji je na YouTubeu objavljen 17. ožujka i koji traje 9,55 minuta u početku se vidi obučen Miroslav Ivanišević i noge nepoznate djevojke.

Nakon toga slika je zamračena, ali se čuje dijalog između njih, a potom uzdasi. Dijalog između Ivaniševića i ženske osobe, čiji je identitet on potvrdio crnogorskim Vijestima, poprilično je vulgaran.

Također, čuje se kako djevojka u jednom trenutku kaže: ''Debelo ću ti naplatiti ovaj seks'', na što joj je bivši ministar govori da bi bilo bolje da je došla taksijem, a ona mu odgovara: ''Ta kola si mi ti kupio''.

Na drugoj snimci Ivanišević stoji u boksericama, potkošulji i čarapama. Nakon toga oblači košulju i govori djevojci: ''Ti si se jedino izvukla zbog toga što nećeš da plaćaš, inače bi trebala da plaćaš''.

Ženska osoba, nakon kraćeg vulgarnog dijaloga, govori mu:

''Zamisli ti sad što bi ja mogla da uradim sa ovim'', što navodi na sumnju da je Ivanišević znao da je ona njihov intimni odnos u kabinetu snimala.


Istu ženu napala je Ivaniševićeva supruga

Ivanišević je Vijestima kazao da je video u njegovom kabinetu nastao ''van radnog vremena'' i da ženska osoba koja je s njim u kabinetu video koristi kako bi nastavila sa ucjenama.

Također, negirao je da je znao da se sve snima, pojašnjavajući da je na videu sa njim žena koja ga, kako je rekao, godinama reketari i protiv koje vodi sudski postupak za osporavanje očinstva.

''Ja nisam nikoga ugrozio, samo sam sebe ugrozio. Ne događa se ništa u radnom vremenu i ne vidim da sam išta ugrozio, bilo koga osim sebe'', rekao je Ivanišević, ističući da se to dogodilo samo tada.

U rujnu prošle godine podgorička policija podnijela je prijavu protiv Ivaniševićeve supruge, zbog napada na ženu za koju Ivanišević tvrdi da je na video snimci.

Prvi video koji je na YouTubeu objavljen 17. ožujka

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka