Menu

MILIJAN BRKIĆ: Danas se borba nastavlja, ali potpuno drukčijim sredstvima

MILIJAN BRKIĆ: “Danas se borba nastavlja, ali potpuno drukčijim sredstvima”

Mi danas nemamo pravo odustati i umoriti se već moramo živjeti i raditi za jedinu našu Hrvatsku, poručio je potpredsjednik Sabora Milijan Brkić povodom 25. obljetnice VRO „Maslenica ’93“, a sjetio se i, kako je napisao na Facebooku – “druge naše domovine BiH”.

“Sjetimo se i zahvalimo im jer heroji se nikada ne zaboravljaju”, napisao je Brkić na svojem Facebooku dodavši: “Da nije bilo hrvatskih branitelja, policajaca i vojnika današnje Republike Hrvatske ne bi bilo. Naši branitelji u Hrvatskoj, ali i u drugoj našoj domovini, Bosni i Hercegovini, nošeni domoljubljem ostvarili su velebne pobjede u obrambenom Domovinskom ratu te u izrazito teškim okolnostima nakon dugih stoljeća, slijedeći jasnu viziju istinskog vođe hrvatskog naroda i utemeljitelja moderne hrvatske države dr. Franje Tuđmana, stvorena je jedina nam Hrvatska”.

 

“Danas se borba nastavlja, ali potpuno drukčijim sredstvima. Danas moramo osigurati uvjete za kvalitetniji život, posebno mladih. To je cilj kojem svi moramo služiti i u koji se svi moramo zaklinjati. Žrtva onih koji su za slobodu dali svoj život treba biti novi temelj za još snažniji angažman svakog ponaosob, posebno nas političara koji smo izabrani da služimo svom narodu. Neka nam njihova žrtva bude poticaj da zajedničkim snagama gradimo bolju i prosperitetniju Hrvatsku s ciljem snažnijeg ekonomskog oporavka i napretka. Da nam se što više djece rađa u Hrvatskoj, da nam naši mladi i mlade obitelji ostaju u Hrvatskoj u kojoj ćemo svi zajedno moći ostvariti svoje snove”, zazvao je Brkić.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka