Menu

TRUMP: Prijeđe li Turska “dozvoljenu granicu” potpuno ću uništiti njihovu ekonomiju

TRUMP: Prijeđe li Turska “dozvoljenu granicu” potpuno ću uništiti njihovu ekonomiju

Predsjednik SAD-a Donald Trump danas je ponovo zaprijetio uništenjem turske ekonomije, nakon što je faktički dao Turskoj odriješene ruke za obračun s Kurdima na sjeveru Sirije.

As I have stated strongly before, and just to reiterate, if Turkey does anything that I, in my great and unmatched wisdom, consider to be off limits, I will totally destroy and obliterate the Economy of Turkey (I’ve done before!). They must, with Europe and others, watch over…

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 7. listopada 2019.

“Kao što sam i ranije govorio, ako Turska učini išta što ja, u svojoj ogromnoj i neprevladanoj mudrosti, smatram nedozvoljenim, ja ću potuno uništiti i razoriti tursku ekonomiju (već sam to radio)”, naveo je Trump na Twitteru.

Prema njegovim riječima, Turci, Europljani i drugi moraju voditi računa o zarobljenim pripadnicima ISIS-a i njihovim obiteljima.

“SAD su učinile više nego što je itko mogao očekivati, uključujući i zauzimanje 100 posto ISIS-ovog kalifata. Sada je vrijeme da drugi u regiji, a neki su veoma bogati, štite vlastitu teritoriju”, napisao je predsjednik SAD-a.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka