Menu

Zovko: Vi odlučujete koja će se politika voditi prema Hrvatima u BiH

Zovko: Vi odlučujete koja će se politika voditi prema Hrvatima u BiH

Željana Zovko, kandidatkinja HDZ BiH na izborima za Europski parlament, na listi HDZ RH, zajedno s ostalim kandidatima koalicije HDZ, HSS, HSP AS, BUZ, HDS i ZDS u petak 16. svibnja 2014. godine boravila je u posjeti Šibensko – kninskoj županiji.  

Na predizbornom skupu koji je održan u „Solarisu“ u Šibeniku, Željana Zovko istaknula je kako je HDZ RH jedini prepoznao važnost da Hrvati iz Bosne i Hercegovine u Europskom parlamentu govore svojim glasom.

„Hrvati BiH moraju odlučivati o svojoj budućnosti i naći rješenje za problem koji ih već dvadeset godina tišti. Stabilna Bosna i Hercegovina sa stabilnim Hrvatima jest stabilna Hrvatska i Europska unija. Vaš glas je buduća politika prema Hrvatima u BiH i on je jedini način na koji nam možete pomoći. Odlučujete o mnogo više od toga tko će sjediti u Europskom parlamentu. Vi odlučujete koja politika će se voditi prema Hrvatima u BiH. Vi odlučujete o našoj sudbini. Mi ne odustajemo od Europe!“, naglasila je Zovko.
Nakon posjete Šibensko – kninskoj županiji kandidati koalicije HDZ, HSS, HSP AS, BUZ, HDS i ZDS svoju turneju nastavili su u Zagrebu.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka