Menu

Poraz protiv Hrvatske ću pamtiti cijeli život

Poraz protiv Hrvatske ću pamtiti cijeli život

Izbornik srbijanske nogometne reprezentacije Siniša Mihajlović izjavio je u ponedjeljak novinarima da mu je poraz od Hrvatske najteži u karijeri i da će njega i srbijanski nacionalni tim ta utakmica pratiti cijeli život.

Mihajlović je na tiskovnoj konferenciji u sportskom centru Nogometnog saveza Srbije (FSS) u Staroj Pazovi ocijenio i da je, unatoč porazu u Zagrebu, njegovoj vrsti sad najvažnije gledati unaprijed i misliti na utakmicu sa Škotima u utorak u Novom Sadu.

"Bez obzira na sve što se pojavljivalo u medijima prethodnih dana, vjerujte da mi da je nama puno više žao zbog poraza u Zagrebu nego vama. Vi ćete za desetak dana zaboraviti tu utakmicu, a mi ćemo je nositi cijeli život", priznao je Mihajlović novinarima i podsjetio na utakmicu iz 1999. godine kad je reprezentacija tadašnje SR Jugoslavije, za koju je igrao i asistirao za oba zgoditka, neodlučnim rezultatom 2:2 ostavila Hrvatsku bez europskog prvenstva u Belgiji i Nizozemskoj.

"Kao što je meni uspjeh u Zagrebu 1999. bio najdraži u karijeri, tako je ovaj poraz najteži igračima, ali i meni u igračkoj i trenerskoj karijeri", rekao je Mihajlović i podsjetio da su srbijanski reprezentativci u dosadašnjim utakmicama kvalifikacija za Brazil ipak pokazali kvalitetu.

"Pokazali smo da vrijedimo protiv Walesa, u 60 minuta protiv Belgije i u drugom poluvremenu protiv Hrvatske. Nisu nas nadigrali, a golove su dali iz naše dvije pogreške", prokomentirao je Mihajlović, koji očekuje da će kvalitetu pokazati i protiv Škotske.

"Očekujem da protiv Škotske odigramo dobro. A kada mi igramo kako možemo, onda možemo pobijediti svakog protivnika", ustvrdio je Mihajlović.

Srbijanski izbornik najavio je da protiv Škota neće igrati Aleksandar Kolarov zbog dva žuta kartona, a u timu neće biti ni ozlijeđenih Zdravka Kuzmanovića, Aleksandra Ignjovskog i Marka Šćepovića, ali da se unatoč tome nada pobjedi u Novom Sadu.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka