Menu

LJUDSKO ČUDOVIŠTE PRIJETI STIPI MIOČIĆU: Pojavio se u UFC-u i napravio pravi dar – mar

LJUDSKO ČUDOVIŠTE PRIJETI STIPI MIOČIĆU: Pojavio se u UFC-u i napravio pravi dar – mar

‘Kamerunska zvijer’ Francis Ngannou prodrmao je UFC-ovu tešku kategoriju i sad mnoge zanima kako bi ovaj fizički impresivan borac prošao u borbi protiv aktualnog UFC teškaškog prvaka Stipe Miočića.

UFC borac Francis Ngannou (30 godina, 10-1 MMA, 5-0 UFC) napravio je pravi dar – mar u UFC-u. Od kad se pojavio u najprestižnijoj svjetskog organizaciji slobodne borbe, Kamerunac je upisao pet uzastopnih pobjeda prekidom.

Fizički impresivan borac. Eksplozivan, jakog udarca

Ngannou je fizički impresivan borac. Eksplozivan, jakog udarca. Za njega je predsjednik UFC organizacije Dana White kazao kako se doslovce radi o “ljudskom čudovištu”. Uz Overeema (kada je bio Ubereem) i Brocka Lesnara, niti jedan teškaš u povijesti UFC-a nije imao tako impresivne fizičke atribute.

Ipak, Ngannou za sada nije imao ozbiljnog protivnika najvišeg kalibra osim Arlovskog kojeg je u svojoj posljednjoj borbi porazio doslovce prvim pravim udarcem koji je pronašao cilj. Tek kada se sučeli s nekim od boraca iz samog vrha divizije, fanovi će znati da li je Kamerunac s francuskom putovnicom zapravo borac vrijedan divljenja. USA Today zajedno sa MMA junkie siteom Ngannou je svrstao na četrnaesto mjesto teškaša u MMA svijetu.
Neki su Ngannoua već sad proglasili budućim UFC prvakom

Kako bilo, neki su Ngannoua već sad proglasili budućim UFC prvakom u teškoj kategoriji. Upravo zbog svega spomenutog, YouTube kanal “MMA Meltdown” analizirao je eventualni “match up” između aktualnog prvaka Stipe Miočića i Ngannoua na UFC-u 212 što prenosi borilački portal Fightsite.

Dakako, radi se o čistoj fikciji u ovom trenutku jer Kamerunca prije tako nečega čeka još minimalno jedan ispit. U zanimljivoj analizi Paulie G zaključuje da prednost zbog enormne fizike ipak daje tamnoputom borcu.

No, s njim se ne slaže većina onih koji su video pogledali. U 46 komentara ispod analize, prednjače oni koji idu na ruku našem Miočiću. Stipu većina smatra tehnički puno boljim borcem koji u svom arsenalu raspolaže s puno više oružja nego što to ima Kamerunac. Iako ima i onih koji smatraju da nitko od UFC-ovih teškaša ne može podnijeti snagu koju posjeduje Ngannou.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka