Menu

Urlik koji ledi krv u žilama: Pogledajte što je Real preživio

Urlik koji ledi krv u žilama: Pogledajte što je Real preživio

Svaki poznati epitet za navijača poznat ljudima bez ikakvih problema možete pripisati svakom pravom navijaču talijanskog Napolija. Koliko su oni predani klubu i što sve rade za njega to zaista graniči s ludosti.

U utorak je Napoli ugostio Real Madrid u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka, te je lovio zaostatak iz prve utakmice od 1:3. Napoli je poveo, no u konačnici izgubio identičnim rezultatom kao i u Madridu. No tema ove priče nije utakmica već navijači.

Stadion Napolija San Paolo otvoren je za navijače u 16 sati i nakon manje od sat vremena ua tribinama je već bilo 10 tisuća navijača! Znači Puna četiri sata prije prvog sučevog zvižduka 10 tisuća navijača došlo je pokazati svoju podršku, ljubav, vjeru u prolaz.

Dva sata prije utakmice na stadionu je bilo preko 30 tisuća navijača koji su testirali svoje glasnice. U tijeku je bila proba himne Lige prvaka, a kada je stigao sami kraj pjesme koji glasi "The Champions" cijeli se stadion zatresao.

Bila je to samo uvertira za čin koji je zaledio krv u žilama i vjerojatno prodrmao vulkan Vezuv koji se nalazi nedaleko od stadiona San Paolo. Igrači su bili na travnjaku poredani kao po špagi, himna Lige prvaka stigla je do svog kraja, a onda je uslijedio urlik preko 60 tisuća navijača - THE CHAMIPONS (prvaci)!

Osim toga koreografija koju su priredili domaći navijači bila je čudesna. Za svaku pohvalu. Nije ni čudo da su igrači Napolija letjeli travnjakom u prvih 45 minuta i da su bili vrlo blizu da nadoknade zaostatak iz Madrida. No kapetan Sergio Ramos pobrinuo se da tome ipak ne bude tako.

Šteta da je ovakav klub, s ovakvim navijačima i ovako atraktivnim nogometom morao ispasti već u osmini finala. Definitivno će nam nedostajati Napoli i njegovi navijači u nastavku natjecanja.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka