Menu

Mavrović: Vraćam se! Prvi suparnik 
možda Srbin Ličina

  • Napisao/la  večernji.hr
  • 1 komentar
Mavrović: Vraćam se! Prvi suparnik 
možda Srbin Ličina

Premda za takvo što od promotorske kuće Sauerland Promotion još nije dobio službenu potvrdu, Željko Mavrović nada se da će 27. travnja u Hamburgu, nakon 14-godišnje pauze, boksati povratnički meč, ali ovaj put u lakoteškoj kategoriji (do 90,7 kg).

Premda mu nitko od obitelji Sauerland (tata Wilfried i dva sina) nije spominjao konkretnog boksača, u jednim njemačkim novinama pojavilo se ime 33-godišnjeg Srbina iz Novog Pazara Enada Ličine. Riječ je o borcu visokom 183 cm koji u karijeri ima 26 profesionalnih borbi, 22 pobjede (12 nokautom) i četiri poraza.

– Još nemam službenu potvrdu niti bilo kakav potpisan ugovor. No očekujem da će mi se moj bivši promotor Wilfried Sauerland javiti ovih dana i potvrditi tu priču. Ako se budem borio s Ličinom, imat ću izuzetno čvrstog protivnika koji nikad nije izgubio prekidom – rekao nam je jučer Željko Mavrović.

Nije li to možda i preopasan protivnik za povratak u ring nakon tako duge pauze?

– Mislim da je to protivnik po mjeri. Kada bih dobio slabijeg borca, mogli bismo taj meč nazvati laganim, a ovo ne bi bio lagan meč.

Što ako do meča ne dođe jer još ništa nije sigurno?

– Tek kada se to izjalovi, razmišljat ću o tome. Zasad sam usmjeren prema borbi i vjerujem da će se dogoditi. I nadam se da ću pronaći dovoljno inspiracije da se što bolje pripremim.

  • janja

    prvi travnja je prošao

Komentirajte na članak

0
na vrh članka