Menu

Lovren: Mané sigurno neće na čobanac ili fiš

Lovren: Mané sigurno neće na čobanac ili fiš
Dejan Lovren u nedjelju je u utakmici s Brazilom igrao protiv prijatelja Firmina, a danas će se suprotstaviti još jednom suigraču iz Liverpoola, Senegalcu Sadiju Manéu.
– Razgovarali smo o ovoj utakmici još prije finala Lige prvaka, rekao sam mu da dolazi u jedan prekrasan grad i da će uživati u predivnoj atmosferi. Ljudi su nas u Osijeku uvijek dočekivali raširenih ruku, tako će biti i danas.
Jeste li Manéu preporučili čobanac ili fiš? – He-he, ma nisam. On je još u ramazanu, što je za nas bolje – rekao je Lovren i dodao: – Iskreno, nisam se baš puno fokusirao na Senegal. Manéa jako dobro poznajem, znam i sve njihove igrače koji igraju u Premiershipu, sve su to odlični igrači. Bit će zanimljivo igrati protiv suigrača Manéa, ali neću imati milosti.
Sad igramo za reprezentaciju, ne za klub. Nas zanima samo pobjeda kojom bismo se napunili samopouzdanjem uoči SP-a – rekao je Lovren. Tin Jedvaj igrao je protiv Brazila od 88. minute, danas bi protiv Senegala mogao dobiti veću minutažu, pogotovo ako ne bude igrao friški tata Šime Vrsaljko.
– Jako se veselimo utakmici u Slavoniji, čuli smo da je stadion rasprodan, bit će to opet prava nogometna fešta u Slavoniji.
A mi ćemo se navijačima, nadam se, odužiti pobjedom, koja bi nas napunila samopouzdanjem uoči prve utakmice SP-a – poručio je 22-godišnji Jedvaj.

 

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka