Menu

CINDRIĆ: Island je nezgodan, ali imaju jedan hendikep

CINDRIĆ: Island je nezgodan, ali imaju jedan hendikep

Island je vrlo nezgodan protivnik, a pogotovu stoga jer nam dolazi u prvoj utakmici turnira, kazao je u Münchenu uoči početka Svjetskog rukometnog prvenstva hrvatski rukometaš Luka Cindrić.

Hrvatska u petak u prvoj utakmici skupine B u Olimpijskoj dvorani u Münchenu igraju s Islandom, a potom slijede dvoboji s Japanom, Makedonijom, Bahreinom i Španjolskom.

– Nezgodan protivnik, a tek je početak turnira. Islanđani su ostali bez lijevog braniča Sigurdssona, koji je jedan od njihovih najboljih ii najiskusnijih igrača i to je dosta veliki hendikep za njih. Palmarsson je njihov glavni igrač i sigurno će nam zadavati probleme, a moramo obratiti pozornost i na njihove kontre i polukontre zbog kojih ćemo se morati brzo vraćati u obranu – kazao je Cindrić, igrač poljskog Kielcea, od kojeg se na ovom prvenstvu jako puno očekuje.

Hrvatska je uoči prvenstva u prijateljskim dvobojima u Poreču pobijedila Crnu Goru i Italiju, ali je u obje utakmice imala loš ulazak u susret.

– Prijateljske utakmice su iza nas, ali sada nas čekaju potpuno drugačije utakmice. Nije nas izbornik upozoravao na te slabe početke protiv Crne Gore i Italije, mislim da smo mi dovoljno iskusni da to ispravimo. Postoji dobra energija u ekipi i jedva čekamo da počne – zaključio je Cindrić, koji je pozvao sve navijače da im pomognu.

– Dosta Hrvata živi u Münchenu i već je bilo dosta upita za karte. Trebat će nam pomoć s tribina.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka