Menu

Premium G-Drive gorivo uz šampione

Premium G-Drive gorivo uz šampione
Najstarija svjetska automobilska trka izdržljivosti “24 sata Le Mansa” održaće se 15. i 16. lipnja, po 87. put u svojoj povijesti. Prvi put je održana 1923. godine, a sada se vozi u okviru svjetskog prvenstva sportskih automobila poznatijeg kao “World Endurance Championship” (Svjetski šampionat izdržljivosti).
Kružna trka, duga skoro 14 kilometara vozi se u francuskom gradu Le Mans, a pobjeđuje onaj tim koji za 24 sata koliko traje trka napravi najveći broj krugova i pređe najveći broj kilometara.. U ovogodišnjem 24-satnom trkačkom izazovu, među više od 60 timova sudjelovat će i G-Drive Racing tim, predvođen čuvenim ruskim vozačem Romanom Rusinovim. G-Drive Racing će braniti i šampionsku titulu u Europskoj seriji Le Mansa, gde je ruski tim bio najjači u poslednje tri godine.
U predstojećoj sezoni, ELMS trke se održavaju u Francuskoj, Italiji, Španjolskoj, Velikoj Britaniji, Belgiji i Portugalu. Tijekom ove sezone za G-Drive Racing, nastavit će da sudjeluju Roman Rusinov i Jean-Eric Vergne. Njihov novi partner je mladi nizozemski trkač Job Van Uitert, koji je prošle godine postao prvak ELMS u klasi LMP3.
Za volanom moćnog trkačkog bolida G-Drive Racing tima, pod imenom Aurus 01, ruski tim predvođen Rusinovim juri četvrtu šampionsku titulu u Europskoj seriji Le Mansa, kao i pobjedu na 24-satnom maratonu. Kao i prethodnih godina, uz trostruke šampione je premium gorivo G-Drive, službeno gorivo tima koje ekipa koristi tijekom testiranja, što omogućava provjeru motornih karakteristika vozila u ekstremnim uslovima.
U prednosti upotrebe goriva G-Drive, koje omogućava povećanje snage motora, poboljšanje dinamike ubrzanja kao i profesionalnu zaštitu sistema za gorivo, mogu da se uvjere i potrošači u Bosni i Hercegovini, ukoliko posjete neku od GAZPROM i NIS Petrol benzinskih stanica, na kojima je ovaj premium derivat u prodaji.

 

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka