Menu

Webshop urcdkey.com nudi originalnu licencu za Windows 10 već od $12

Webshop urcdkey.com nudi originalnu licencu za Windows 10 već od $12

Posljednjih su nekoliko godina licence/ cd ključevi na vrhuncu svoje popularnosti i dnevno se u svijetu prodaje preko milijun primjeraka. Download odgovarajućeg programa ili operativnog sustava dostupan je preko interneta, a instalacijom na računalu implementira se kupljena licenca/ cd ključ u momentu kada vas to program, uredski paket, video igra i slično zatraže.

Zbog lakoće dostupnosti (više nije potrebno fizički otići na mjesto prodaje), jednostavnog načina online plaćanja i povratne informacije u nekih deset do trideset minuta na vaš mail, internet trgovine koje ih prodaju preplavile su internet. Jedna od interesantnijih internet trgovina koje prodaju licence/ cd ključeve je urcdkey.com. Ovaj webshop nastao je 2011. godine te kvalitetom usluge odolijeva tržištu već punih osam godina. U svojoj ponudi nude licence/ cd ljučeve za video igre, operativne sustave, uredske pakete i ostale programe. Podržavaju popularne platforme kao što su Steam, Uplay, Origin, Playstation, Xbox i klasičan PC, a uz dnevne popuste na pojedine licence nude i opciju poklon kartica određenih vrijednosti prema ukusu i budžetu svakog kupca.

Ono što nam je zapelo za oko je vrlo povoljna ponuda licenci/ cd ključeva za operativni sustav Windows 10 Pro i uredske pakete Microsoft Office 2016. i 2019. Windowsi 10 su kao što znamo zadnji Microsoftov operativni sustav koji je predstavljen sredinom 2015. godine i od onda se konstantno nadograđuje i poboljšava. Iako efektivno kombinira snage Windows 8.1 i dobro poznatog Windows 7 jedini problem kod svih Windows sistema je njihova cijena. Cijena licence za Windows 10 Pro nerijetko dostiže punu cijenu i do $200! Uz Windowse jasno ide i Office paket koji sadrži korisne programe kao što su Word, Excel, Outlook i PowerPoint. 

Urcdkey nudi Windowse 10 Professional OEM po cijeni od $11.74 nakon što se iskoristi HR20 kupon (20% popusta). Jednako tako u kombinaciji sa uredskim paketom Microsoft Office 2019 Pro po cijeni od $57.27 nakon što se iskoristi HR20 kupon (20% popusta). Ista kombinacija, nakon također iskorištenog promotivnog kupona HR20 (20% popusta), ali uz Microsoft Office 2016 Pro stoji $33.43.

Licenca/ cd ključ za pojedinačni uredski paket Microsoft Office 2016 Professional Plus uz iskorišten promotivni HR20 kupon (20% popusta) može biti vaš po cijeni od $31.32. Dok uz promotivni HR20 kupon (20% popusta) Microsoft Office 2019 Professional Plus stoji samo $48.32.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka