Menu

Nikola Vlašić skuplji od Luke Modrića

Nikola Vlašić skuplji od Luke Modrića

Gol Espanyolu u Europskoj ligi, golovi u ruskom prvenstvu i u kvalifikacijama za Euro. Koje god bilo natjecanje, Nikola Vlašić će zabiti gol! Hrvatski reprezentativac eksplodirao je ove sezone i 'udara' na svim frontovima, a to je prepoznao i Transfermarkt koji mu je povećao vrijednost i sad je Nikola vrjedniji od Luke Modrića!

 

Niksi je u lipnju vrijedio 20 milijuna eura, a nakon posljednjeg ažuriranja to je sada skočilo na 22 milijuna eura. Bivši nogometaš Hajduka je tako preskočio Luku Modrića čija je vrijednost pala za pet milijuna eura i sada vrijedi 15 milijuna eura, piše Pogled.ba.

Sjajni Vlašić je tako postao četvrti najvrjedniji Hrvat. Ivan Perišić ima identičnu vrijednost, a skuplji su Ante Rebić (30 milijuna eura), Mateo Kovačić (45 milijuna eura) i Marcelo Brozović (60 milijuna eura)

Nikola je ove sezone zabio sedam komada u ruskom prvenstvu, jedan u Europskoj ligi i tri u kvalifikacijama za Euro 2020. Ustalio se u reprezentaciju i pokazao da je već sada jedan od naših najboljih nogometaša.

 

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka