Menu

Kaos u Europi; nogometne utakmice se otkazuju u sve više zemalja!

Kaos u Europi; nogometne utakmice se otkazuju u sve više zemalja!

Utakmica 21. kola njemačkog nogometnog prvenstva između Borussije Mönchengladbach i Kölna, koja je trebala biti odigrana u nedjelju s početkom u 15.30 sati, odgođena je zbog nadolazeće oluje i loše vremenske prognoze.

‘Uoči i za vrijeme utakmice Njemačka meteorološka služba ne predviđa opasnost od nepovoljnih vremenskih uvjeta, ali nedugo nakon završetka dvoboja oluja Sabine će proći ovim područjem i dostići vrhunac u večernjim satima. Kako navijačima ne možemo jamčiti siguran povratak, Borussia je odlučila odgoditi odigravanje utakmice, nakon konzultacija s gradskim vlastima, vatrogascima, policijom i vodstvom Njemačke nogometne lige’, stoji u priopćenju na internetskom portalu Borussije iz Mönchengladbacha.

Još nije poznat novi datum odigravanja utakmice.

Iz istog razloga otkazana je i utakmica engleske Premier lige, a koju su ove nedjelje trebali igrati Manchester City i West Ham United.

⚠ MATCH POSTPONED ⚠

Due to extreme and escalating weather conditions and in the interests of supporter and staff safety, today’s @premierleague match against West Ham has been postponed.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka