Menu

Slavko Goluža: Postane li Balić trener, neka nam se priključi!

Slavko Goluža: Postane li Balić trener, neka nam se priključi!

Rukometaši CO Zagreba u subotu u Areni (18 sati) igraju posljednju europsku utakmicu protiv Kadettena.- Ne bih ja rekao da je posljednja.

Ja još uvijek vjerujem da ćemo odigrati barem još jednu, onu ponovljenu protiv Dinama iz Minska - rekao je Slavko Goluža, trener CO Zagreba. Ali, Europski rukometni savez dvaput je već odbio žalbu zagrebaša.

Nema puštanja i popusta

- Nema veze. Idemo na arbitražni sud. Nevjerojatno je da su svi priznali da je bila materijalna povreda pravila, ali ne žele ponoviti utakmicu ili je registrirani 10:0 u našu korist. Kakvo im je to objašnjenje da ta pogreška nije utjecala na konačni rezultat? Da su suci i delegat pravilno reagirali, onda bi isključeni igrač koji je ušao bio još dodatno kažnjen s dvije minute, a dvije minute kazne dobila bi i klupa Dinama. Još bi im bio i poništen pogodak. Mi bismo imali dvije minute šest igrača protiv njihova tri i uvjeren sam da bismo postigli najmanje dva pogotka u tom vremenu, a ne bismo primili ni jedan - rekao je Slavko Goluža. Švicarskim prvacima utakmica je puno važnija nego zagrebašima. Jer, pobjedom nad našim prvakom Kadetten bi izborio osminu finala Lige prvaka.

- Mi smo dužni pobijediti kako ne bismo bili posljednji u skupini - kazao je Goluža čija će momčad biti zakinuta za neigranje Špilera.

Goluža gost na tribini

Prije te presice, na KIF-u, prigodom otvaranja Konferencije "Kondicijska priprema sportaša", Goluža je bio gost tribine, zajedno sa Ratkom Rudićem, Nikolom Bralićem odnosno kondicijskim ekspertima Perom Kurterovcem i Mario Tomljanovićem. Pomalo isprovociran presingom moderatora Siniše Kovačića, Goluža je puno obećao:

- Obećavam zlato u Riju.

Uporni Kovačić nastavio je presing po cijelom terenu pa je pitao Golužu hoće li, kada ovaj završi karijeru, kao pomoćnog trenera angažirati Ivana Balića:

- Ako bude htio zašto ne. Tek onda će shvatiti koliko je trenerski posao težak

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka