Menu

Realovi navijači skandiraju samo Ronaldu i Modriću!

Realovi navijači skandiraju samo Ronaldu i Modriću!

"Otkad je zabio Manchesteru na Old Traffordu, Luka Modrić je Realu postao igrač od neprocjenjive vrijednosti", napisao je u nedjeljnom izdanju Marce komentator madridskog dnevnika J. I. Garcia-Ochoa...

 U klasičnome medijskom obratu od podcjenjivanja do euforičnog hvaljenja, inače karakterističnom za španjolske sportske medije i španjolsku sportsku javnost uopće, hrvatski se nogometaš Real Madrida primaknuo vrhuncu druge, pozitivne strane krivulje.

"Santiago Bernabeu uistinu rijetko skandira svojim nogometašima. Cristianu Ronaldu trebalo je 150 golova da bi se njegovo ime pronašlo u pjesmama Realovih navijača. To je privilegija koju Mesut Özil, Karim Benzema i Angel di Maria još uvijek čekaju. Znali su dobiti ovacije, ali njihovo ime publika dosad nije skandirala", napisao je Garcia-Ochoa uz dodatak:

"Prošlog ljeta pristigli Hrvat, toliko osporavan ove sezone, u subotu se našao u skupini odabranih besmrtnika. Okidač je bio njegov supergol Mallorci, a ono što je uslijedio bila je istinska zahvala za učinjeno na Old Traffordu."

"Modrić je u subotu bio vitalan za Real. Bio je više negoli izvrstan. Promijenio je u srcu veznog reda tri partnera (Pepea, Kaku i Xabija Alonsa, op. a.) i uz svakog je izgledao podjednako dobro. Svakom novom utakmicom izgleda sve samopouzdaniji i očito je da ga obveza vođenja igre momčadi više ne opterećuje."

"Od prve minute utakmice publika je svaki njegov potez pratila uz veliku naklonost. Kad je u najavi utakmice službeni spiker pročitao njegovo ime, dobio je najveći pljesak. Kad je zabio fantastičan pogodak, postao je istinski Realov brend; postao je sinonim za superpogotke."

"Mallorca je zaigrala u Madridu vrlo organizirano, s dvjema dobro postavljenim obrambenim linijama. Premda se Real mučio, Modrić se snalazio izvrsno od prve do posljednje minute pokazavši da je utakmica na Old Traffordu postala granični moment njegove karijere u Realovu dresu: odsad će se o Modrićevim igrama govoriti kao igrama prije i igrama poslije Manchester Uniteda."

"Projektil koji je poslao pod gredu Mallorcina vratara bio je još jedno remek-djelo. Od trenutka kada je zabio na Old Traffordu, Modrić je Realu postao neprocjenjiv." (TS)

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka